Over Butterfly fashion

Butterfly Fashion is de gezelligste damesmodewinkel van Haarlem. De winkel heeft een ruim assortiment aan betaalbare trendy damesmode & musthaves voor jong en oud. Deze collectie bestaat uit kleding, schoenen & accessoires, denk hierbij aan tassen, portemonnees, sieraden, horloges, sjaals, hoeden, omslagdoeken etc.

Op de Facebook & Instagram pagina van Butterfly Fashion worden bijna dagelijks berichten met foto’s geplaatst van de nieuwste collectie (bijvoorbeeld #thelookoftoday).
Wanneer u deze pagina’s volgt, blijft u op de hoogte van de laatste modetrends, leuke win- acties en natuurlijk de gezellige shopping-nights (bijvoorbeeld de jaarlijkse Ibizadagen).

Heeft u geen Facebook of Instagram, wordt dan VIP-klant door uw e-mailadres achter te laten in de winkel, dan ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief omtrent het laatste Butterfly Fashion nieuws.

Mocht u geen tijd hebben om de gezellige winkel van Butterfly Fashion te bezoeken, of woont u niet in de buurt en ziet u toch iets leuks op Facebook of Instagram, stuur dan een e- mail naar info@butterflyfashion.nl voor meer informatie.

Butterfly Fashion is gevestigd in de Amsterdamstraat op nummer 45, gelegen aan de rechterkant van de straat als u met de auto bent (éénrichtingsverkeer, met aan beide zijden parkeerplekken in de blauwe zône).

Tot ziens bij Butterfly Fashion!

Adres & Contact

Amsterdamstraat 45
2032PN Haarlem

023 535 80 88
info@butterflyfashion.nl

Website

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

10:00 – 17:30
Gesloten
10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
10:00 – 17:00
Gesloten