Over de Boer Rijwielhandel

 

Fietsenmaker

Uw fietsenmaker gevestigd aan de Gedempte Herensingel 6 te Haarlem tegenover de Amsterdamse Poort. Voor al uw fiets reparaties, onderhoud, losse onderdelen, verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen. Ook inruil is mogelijk. Dè fietsenzaak in de Amsterdamse buurt.

 

Reparaties

Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties en onderhoud van uw fiets. Tevens hebben wij een snel-service waarbij een band plakken, defecte verlichting of een gebroken kabel geen probleem hoeft te zijn dit direct op te lossen. Voor overige reparaties is uw fiets meestal binnen een dag klaar. Eventueel hebben wij voor U een leenfiets, dit kost niets extra.

 

Nieuwe fiets

Zoekt u een nieuwe fiets, of gaat u voor een occasion? Ook wij hebben een aantal meest gangbare modellen op voorraad. Zit uw fiets er niet bij? Via ons netwerk is het mogelijk om binnen een korte tijd de fiets van uw wensen bij ons in de fietsenwinkel te bezichtigen.

 

Huurfietsen

Heeft U snel even een fiets nodig? Dan kunt U bij ons ook fietsen huren. Zowel dames/heren fietsen en kinderfietsen zijn bij ons te huur. Op onze prijslijst staat meer informatie over de prijzen betreffende fietsverhuur.

 

Service

Op al onze reparaties en aankopen verlenen wij service en garantie. Wij geven gratis advies en prijsopgaaf. Zie onze prijslijst voor de meest gangbare reparaties en onderhoud.

 

Bij De Boer rijwielen kunt u terecht voor:

  • Reparaties
  • Onderhoud
  • Service
  • Nieuwe fietsen
  • Onderdelen
  • 2e hands fietsen
  • Een kopje koffie

Adres & Contact

Gedempte Herensingel 6
2032NS Haarlem

023-5763544

Website

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

13:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 17:00
Gesloten